Swarm

Meest voorkomende Swarm toepassingen.

*SWARM is een functie waar merken toegang toe hebben wanneer een campagne onderweg is.

Neem specifieke locaties over op specifieke tijdstippen met een Wrap & Drive Swarm. Stuur je campagnevoertuigen om het centrum, evenement, bedrijfscampus of een specifiek deel van de stad te domineren. Met een Swarm kun je gedurende jouw campagne de gewrapte voertuigen allemaal op hetzelfde moment op één plek laten verzamelen. Jij kiest de plaats, datum, tijd en wij sturen de Swarm!

Evenementen

Wees aanwezig met jouw merk op een evenement dat je wilt domineren. Laat jouw vloot van gewrapte auto's rondrijden op de aangewezen locatie en parkeren op drukke parkeerplaatsen.

Concerten

Val met jouw merk op bij een festival of concert waar jouw doelgroep rondloopt. Laat jouw vloot van gewrapte voertuigen voor de ingang staan of rondjes rijden. En als het taxi’s zijn kunnen ze de feestgangers zelfs oppikken en afzetten.

Beurzen en
conferenties

Richt jouw merk op de juiste mensen op de juiste plaats en op het juiste moment. Van grote bedrijfscampussen tot specifieke merklocaties, wij helpen jou de bedrijven en consumenten te bereiken waar jij het meest om geeft. Domineer de locaties van jouw keuze op een specifieke tijd en datum.

Adverteer met ons

Klaar om te beginnen?

Stuur ons een bericht

Heb je vragen stuur ons dan een bericht en ons team zal zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Contact ons

Boek een demo

Wil je meer weten over wat Wrap & Drive voor jouw bedrijf kan betekenen plan dan een demo in.

Boek een demo