Verdien tijdens het rijden

Verdien geld met jouw eigen auto!

Wrap je auto, rijd zoals gewoonlijk, verdien tot wel €250 per maand.

Schrijf je nu in!
Wrap & Drive mobiele app
Begin met verdienen

Het werkt als volgt

Wij zorgen ervoor dat jij elke maand tot 250 euro bij kunt verdienen door simpelweg te rijden met je eigen auto. Dit doe je door een reclamespot van één van onze adverteerders op je auto te plakken.

1. Inschrijven

Vertel ons over jezelf en je auto.

2. Matchen

Wij sturen je passende campagnes.

3. Akkoord

Als je akkoord gaat wrappen we je auto.

4. Verdienen

Jij verdient tot wel €250 per maand door gewoon te rijden in je auto!

Dek je auto, lease en brandstofkosten

Word een Wrap & Drive chauffeur

NL
Veel gestelde vragen

Heb je vragen?

Leer hier meer, als je vragen hebt, laat het ons weten!

Komt mijn auto in aanmerking?

  • Jouw auto moet een bouwjaar hebben van 2010 of nieuwer.
  • Jouw auto mag geen zichtbare schade hebben.
  • Het maakt niet uit waar je woont, als je maar veel rijdt.

Hoeveel geld kan ik verdienen?

Je kunt tot 250 euro per maand verdienen, afhankelijk van hoeveel je per maand rijdt. Alleen op de locaties die door de adverteerder van jouw campagne zijn geselecteerd, tellen mee.

Wat gebeurt er als mijn campagne voorbij is?

Wij verwijderen de wrap van jouw voertuig (gratis) en daarna gaan wij voor jou op zoek naar een nieuwe campagne!

Zal het verwijderen van de wrap schade toebrengen aan mijn lak?

Onze wraps zijn gemaakt voor auto's en zijn lakveilig zolang jouw voertuig in het verleden nooit overgespoten is geweest!

Hoe worden mijn gegevens gebruikt?

We hanteren een strikt beleid met betrekking tot persoonlijk informatie. Alleen het rijgedrag van een chauffeur wordt gedeeld met de adverteerder; persoonlijke gegevens, zoals jouw naam en contactgegevens, worden weggelaten.

Waar wordt mijn auto gewrapt?

Wij werken samen met gekwalificeerde wrappers in het hele land en wij zullen de dichtstbijzijnde wrappers voor je vinden zodra je bent goedgekeurd voor de campagne. Onze wrappartners zijn gescreend, beoordeeld en altijd professioneel.

Moet ik mijn kilometers bijhouden?

Ja - en wij maken het makkelijk om dit te doen! Alle Wrap & Drive chauffeurs downloaden eenvoudig onze Wrap & Drive app om hun kilometerstand bij te houden tijdens de duur van hun campagne. Dit is onze manier om het merk te laten zien dat hun branding campagne de aandacht trekt!

Hebben de wraps gevolgen voor mijn verzekering?

Nee. Aangezien jouw verdiende inkomen puur passief is en je gewoon jouw normale autoritten exploiteert, is de wettelijke regeling die Wrap & Drive met je heeft vergelijkbaar met die van een zzp'er. Wij contracteren het recht om de reclame van onze klant op jouw auto te plaatsen. We vermelden expliciet in onze chauffeurs voorwaarden dat een chauffeur niet mag rondrijden alleen omwille van de reclame. Dit zorgt ervoor dat wordt voldaan aan de dekking van de particuliere motorrijtuigenverzekering als je een autoverzekering 'alleen binnenlands en alleen woon-werkverkeer' hebt. Als er zich een ongeval voordoet, wordt de dekking van jouw polis ingeroepen omdat je om persoonlijke en huishoudelijke redenen reed; niet om commerciële of zakelijke redenen. Als je je zorgen maakt, neem dan contact op met jouw verzekeraar, aangezien je mogelijk bepaalde voorwaarden hebt waarmee je eerder hebt ingestemd.

Hoe word ik betaald?

Alle chauffeurs worden maandelijks betaald via directe storting.