Digitale retargeting

Hoe wij digitale retargeting voor OOH mogelijk maken

Met Wrap & Drive's digitale retargeting-services voor advertenties kun je echte zichtbaarheid omzetten in online betrokkenheid.

Met onze technologie kun je advertenties rechtstreeks weergeven aan de blootgestelde doelgroep via app-, zoek- en sociale kanalen. Bereik jouw doelgroep in de fysieke wereld en volg ze op in de digitale wereld. Genereer websiteverkeer, houd klikken en conversies bij en bepaal jouw ROI.

Hoe het werkt

Digitale retargeting

Voertuig impressies meten

Onze technologie analyseert miljoenen punten van geolocatiegegevens om nauwkeurig mobiele apparaten in de buurt van jouw advertentie te meten.

Website attributie meten

Blootgestelde device-ID's vastleggen

We leggen de unieke device-ID's vast van de apparaten die we meten. Deze identifiers (IDFA/AAID) worden gebruikt voor digitale advertenties en kunnen worden gesegmenteerd voor hypergerichte vervolgcampagnes.

Device-ID's retargeten

Geef digitale advertenties weer op apparaten die worden blootgesteld aan jouw advertentie via app-, sociale- en zoekkanalen. Richt je rechtstreeks op individuen op basis van hun affiniteiten en demografie. Houd klikken en conversies bij en bepaal de attributie.

Bepaal je ROI

Met digitale retargeting, mogelijk gemaakt door Wrap & Drive, kunnen adverteerders hun offline publiek online aanspreken. Op deze manier kan attributie gemeten worden om het rendement op advertentie-uitgaven te bepalen.

Adverteer met ons

Klaar om te beginnen?

Stuur ons een bericht

Heb je vragen stuur ons dan een bericht en ons team zal zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Contact ons

Boek een demo

Wil je meer weten over wat Wrap & Drive voor jouw bedrijf kan betekenen plan dan een demo in.

Boek een demo